Ny blogg

HTTP://MARIABERG.BLOGG.SE
HTTP://MARIABERG.BLOGG.SE
HTTP://MARIABERG.BLOGG.SE
HTTP://MARIABERG.BLOGG.SE
HTTP://MARIABERG.BLOGG.SE

Ny blogg

har bytt blogg klicka på länken eller bloggen för att komma dit puss

OES.BLOGG.SE
OES.BLOGG.SE
OES.BLOGG.SE
OES.BLOGG.SE

Svar på tal

Okej för det första Anderas så är Olivia inte falsk alls? Lämnar mig för att skaffa en egen blogg? JA och? Vi båda vill inte ens blogga tillsammans längre, ingen vet varför. Känns lättare att blogga själv, tycker du Olivia är falsk så skriv till mig på fb & berätta varför. ANNARS, dra från våran blogg. Visa respekt. :)
Olivia svarar: Vänta, jag ska bara bry mig :)

Min dag / Olivia

Kom nyss hem, var i stan med massa av mina underbara killkompisar. Haha typ, nej men jag åkte in till stan kvart över 2 och skulle möta Rodrigo men han missade tåget eller nåt så skulle till plattan och träffa en annan kompis men så träffade jag Adrian vid tuben så åkte vi till skanstull och träffade Alexadander, sen åkte jag till TC igen och mötte Axel och Kevin. Vi gick runt i plattan sen åkte vi till fridhemsplan och åt sen så åkte vi till thorhildsplan till ungdomsgården och sen taggade vi hem efter nån timme, ska äta tacos nu sen duscha och måla naglarna. Har en feeett lång dag imorgon i skolan, har svenska på förmiddagen och ska öva till nationella och sen så har jag ap på eftermiddagen, slutar 3 så ska nog bara hem efter skolan och kanske gymma på kvällen jag får se hur det blir! Puss
Kevin, Hanna, Ludde, Niklas, jag, Alex & Frida på club plaaay haha

@ skolan

Sitter i skolan med Paseedy, Sandra och Jonas nu. Slutar 2 och vet inte vad jag ska göra efter skolan för ingen ska typ till stan buhuhu. Ska leta efter någon att träffa nu, haha Sandra hjälper mig. Puss

Dagens fråga


Bussen

Sitter på bussen påväg hem med Natalie eller hon ska hem till sig och jag till mig, båda vi mådde illa så yes nu är vi påväg. Men ska av bussen nu, uppdaterar er senare med massa uppdatering. Pussar från fridiseeeen!


u got it bad

HAHHAHAHAHA dör lite ↑

Har jättemycket plugg i skolan just nu, det är skitjobbigt och det värsta är att jag vet inte ens vad jag ska göra... Imorgon iallafall så har jag SO och då ska vi ha en föreläsning om medeltiden, taggade eller hur?!? Sen har jag AP och så slutar jag 2, får se vad jag gör imorgon! Men ska sova nu kommer däcka när som helst, godnatt♥


/ olivia


Godnatt älsklingar

Har precis kommit ut duschen, super skönt! Har ätit choklad & druckit mjölk, haha fråga inte varför. Är dock jätte trött, håller på att somna vid datan känns jätte bra! Nej men ska smörja in mig med BUS nu sen ska jag sova, vi hörs imorgon!

Godnatt älsklingar

Har precis kommit ut duschen, super skönt! Har ätit choklad & druckit mjölk, haha fråga inte varför. Är dock jätte trött, håller på att somna vid datan känns jätte bra! Nej men ska smörja in mig med BUS nu sen ska jag sova, vi hörs imorgon!

@ donken

Var först i skolan sen mötte jag en kompis i Väsby och fixade lite saker, åkte till stan och träffade Mimmi, emil, axel och sen träffade vi Rodrigo & Daniel. Var även lite med andreito och så, nice dag kom nyss hem ska äta nu puss!


Tips för mörka ringar under ögonen

Det är ju aldrig kul att vakna upp med ringar runt ögonen ellerhur? Då har jag 2 olika tips till er, som faktiskt funkar!
1. Du kan pröva är att skära två gurkskivor & lägga på ögonen, låt ligga i ca. 5 minuter.
2. Funkade inte tipset med gurka? Pröva att lägga in två skedar i frysen & lägg dom på ögonen i ca. 1 minut.
3. Absolut sista tipset är att lägga te påsar på ögonen! Låt ligga i ca. 3 minuter.
Lätta & enkla tips va? Och allt detta har man alltid hemma ;)



Länkbyte med Sarah

Med fina Sarah, hon är super fin & har en jätte bra blogg med bra uppdatering & hon gör super fina designer också! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg för ni lär verkligen inte ångra er.

Påväg hem från skolan

Är på väg hem från skolan, sluta nyss. Har rent ut sagt inte gjort ett skit idag känns jätte bra.. När jag kommer hem ska jag krypa ner i min sköna säng med lite godis och en film till det! Men fryser för mycket för att skriva. Pussar från Frida!

 


Läraren förstörde allas humör

Sitter i skolan & har haft AP hela dagen, våran lärare som vi bråkade med idag förstörde helt klart hela min dag. Har sjukt ont i mitt huvud också, förstör allt ännu mer. Tänkte slänga in lite tips & sånt ikväll, kolla in då ;) Puss babes!

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Klicka på annonsen där uppe bli medlem och börja tjäna pengar! Det är snabbt, enkelt & du tjänar pengar supersnabbt!

godmorgon

Sitter i skolan med typ 7 brudar och vi har bråkat med läraren haha det ör ju lite kul såhär på morgonen. Men dunkar musik och ska sova nu pallar inte plugga vet inte vad jag ska göra pusspuss

saknar det skitmycket

Är med 0:36 står till höger har rosa tröja bakom en tjej i vit tröja, är även med på 3:00 står nästan länst till höger, och så är jag med 3:40 står i mitten har typ rosa tröja.
älskar det här, dansen börjar vecka 5 igen ska gå på dancehall queen fortsättning helt själv haha och så ska jag gå på dancehall med julie & benjamin från malmö bow down crew. älskaaaaar

Osminkad tjej

Ligger i sängen & har tittat på en film osv, nu tänkte jag sova. Skola imorgon, har AP hela dagen vilket är super skönt eftersom jag inte har något att göra typ. Men bloggar mera imorgon istället för håller på att somna.. Puss!
image description

Olivia svarar

Visst både jag & Frida kanske svarar på lite privat men vem bryr sig så ingen får klaga puss

Frida svarar


Muuums

Frida och Olivia här, vi äter chips med dipp och dricker cola, super mys!


stressaad / olivia

Åkte till solna med Sanna snabbt men de va stängt så ska dit imorgon eller nåt sen ska jag äta nu snackar skype med Sebastian och så men ska äta skriver sen ska ut efter och träffa några här i väsby tror jag haha. Puss

Påväg hem

Är utanför mitt hus nu och tänkte blogga lite, påvägen hem från skolan så köpte jag med mig massa godis och fick sällskap med Mimmi en bit, massa girltalk, love it! Ska nog träffa Olivia lite senare, blir förmodligen ett videoinlägg iaf. Pussar från Frida!


@ Natalie

Nu sitter vi hos Natalie & vi ska äta mat hihi, vi uppdaterar sen. Puss!


Chailatte

Vi har precis köpt chailatte, vi börjar 11 för vi gick inte på idrotten. Nu ska vi köpa godis heido


/ olivia

shoo, ska snart sova men är inte trött men de är skola imorgon och jag måste va där hela veckan skitjobbig men det är bra för framtiden! ska till solna snabbt efter skolan och fixa en sak i hagalund sen så åker jag hem tror jag får se måste fixa pengar och lite sånt där och mitt busskort har gått ut så fick 1000 av mamma så ska fixa det sen har jag typ 300 kvar så aa men snackar skype nu ska sova sen pusspuss

Trött Frida

Hej babys! Ligger i sängen och smsar med massa fint folk och tänkte bara uppdatera bloggen lite snabbt innan jag ska sova. Ny vecka & nya tag gäller imorgon ;) Inget skolk med olivia osv, men godnatt. Pussar från fridiseeeen


Sista länkbytet innan gränsen







/ olivia

Ska försöka att svara på allt imorgon så ställ massor av frågor fort klicka HÄÄÄÄÄR för att komma dit ni ska fråga mig saker så svarar jag i ett videoinlägg puss
http://ofab.blogg.se/2012/january/fraga-mig-vad-du-vill-sa-svarar-jag-pa-det-i.html
klicka på länken och skriv frågorna där eller skriv frågorna här de spelar ingen roll bara ni frågar :)
jag, philip, kristin & amanda på nyår :)

Fråga mig & jag svarar i videoinlägg!

Fråga mig exakt vad ni vill & jag lovar att svara på allt i ett videoinlägg, jag svarar på allt i veckan. Fråga på! :*

Glitter hihi

Fint med lite glitter hihi, iallafall så ligger jag i min säng helt död och väntar tills jag får sova, grymt ont i magen också känns super bra! Men ska logga in på skype och kolla om de är någon rolig inne. Pussar!


Snygga boys som sjunger, värt att lyssna på!


Hemma gjord pizza till middag

image description
Åt middag för ett tag sen, där av bilden. Har en riktigt ful dag idag så inga bilde på mig idag haha, men iallafall så håller jag på att fixa alla länkbyten idag, sista tiden är 23.00 innan vi gör en gräns, så ja ;) Ska fixa dagens haff snart också. Puss!

Ska satsa på skolan ordentligt nu.

Jag ska sköta skolan nu, sluta skolka och sova på nätterna istället för i skolan eller gå hem från skolan för att sova så det kommer inte funka att blogga så mycket, hoppas ni fårstår. Jag fick bara G på en uppgift i SO och SO är mitt bra ämne måste få MVG på allt i SO så nu har jag förstört mitt betyg i SO bara för jag skolkade så mycket innan jul och inte orkade plugga så nu ska jag skärpa mig och få minst VG på allt jag gör hela våren. Och nu såg jag att jag fick IG i matte värsta stora saken, och jag fick IG i franskan shit det här går inte... fuck my lite måste komplettera massa saker, åh jag orkar inte. För jag har nationella och allting, måste fixa mitt betyg i franska och matte. Nu ska jag sköta skolan. Bloggen, vänner, familj, fester och allting kommer i andra hand nu.. Måste komma in på det gymnasiet jag vill så kan inte få IG i något ämne nu. Aa ni fattar, peace.

Tjäna pengar på din blogg!

Klicka på annonsen, bli medlem & fyll i dina uppgifter sen lägger du ut annonsen på din blogg och börjar tjäna pengar. Jag har tjänat skitmycket och det kan du också göra! :)

"Kan inte ni ge tips på bra låtar?"

Frida sa att jag skulle svara på den här frågan för min musiksmak är GRYYYM, enligt mig förmodligen så kommer många hata den men aa jag försöker lägga ut lite lite låtar här av några olika genrer som jag tycker är bra. Alltså jag vet inte vad för bra låtar du vill höra för jag lyssnar på allt, från typ värsta hiphopen till dancehall till house till typ pop aa ni fattar haha, men här är lite allt möjligt;

Nedräkning till sommarlov!


Länkbyte





Templerun

Haha åh mina vingar stängdes precis av när jag dog :( /olivia


Trötta tjejer

Vi vaknade nyss och ligger som alltid med en varsin iPhone haha, men ska dra hem nu. Vi båda uppdaterar under dagen, kärlek till er!


Nu ska vi sova

Gulligt örngott som Olivia kallar kuddlakan, haha. Vi ligger med en varsin iPhone i samma säng. Men vi hörs imorgon älsklingar, puss!


Länkbyte med söta Simon

Våran killkompis Simon öppnade sin blogg igår och är helt klart värd en länk i våran blogg, super söt kille! Klicka på bilden för att komma till hans blogg sötisar.

Nattmatt med älsklingen


Söt jag är heheheheh

Sitter i soffan med osociala Olivia, hon xar alla fel på killar haha hur tung. Men nu ska jag ta datan så vi kan äta hihihihi. Puss!


Dålig uppdatering av båda

Heeeej älsklingar! Frida och Olivia här, fan va vi suger på att blogga egentligen haha, men ingen av oss gjorde något så vid 8 möttes vi. Lite senare träffa vi Johan sen tog vi bussen till station mötte Mimmi gick till ett solarium och värmde oss. Sen träffa vi Johan igen och klinga, rullade mot station igen och där mötte Robin sen typ en halv timme efter så åkte vi till Olivia och vi har bara chillat vid datan, webbat med massa och skrattat som fan haha. Men nu ska vi äta något hihi, puss!


♪♫


14 januari

har snackat skype och sådära, ska förmodligen ut ikväll men får se hur de blir med det annars blir de chillkväll med fridisen. nicetime sådär på en lördag, men ska städa klart mitt rum nu haha. puss
~ nyår

miss me when i'm gone

 

 


Godmorgon /olivia

Godmorgon! Vaknade för typ 1 timme sen och sitter och äter frukost o så, kollar på tv. Vet inte vad dagens planer men ska kanske till stan, men måste städa mitt rum innan jag gör något annat haha. Så jag ska städa sen får jag se vad jag gör, puss!



Haha första bilden är min iPredict och andra bilden är min mamma som typ tar ner våran julgran haha söt

 


Tyga - Rack City


Tjockis

Detta har jag tjockat mig med ikväll, dock är det jätte mycket kvar haha vilken tur. Facebook är just nu min underhållning, men tänkte stänga av datan och vara social i luren istället. Mobilbloggar kanske, lovar inget. Godnatt isf.

Länkbyte

Klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg! :D

Olivia svarar.

OLIVIA SVARAR:
Jag vet att de flesta kommentarer är till frida men ändå, snacka inte skit i vår blogg om henne och ni Diddi, Matilda & Emilia är dem ändå av de här kommentarerna som har haft rätt typ. Från mig till er haters:

Fredag den 13onde

Var i stan idag med massor! Träffade först Alexander, Micke, Bryan, Rich, Emelie, Amelia, Simon, Mimmi, Jovan, Earthlink osv minns inte alla. Sen kom Rodrigo och jag snackade med han lite, sen snackade jag med Bryan och aa i'm single. Sen gick jag och Mimmi ut på plattan tihi, så var vi där ett tag sen gick vi till donken sen åkte vi till kista jag, Emelie, Amelia, Rich, Mimmi & Earthlink typ. Så var vi i kista sen åkte vi till stan igen jag, Mimmi, Amelia & Emelie där mötte vi Simon, Micke, Gerry, Rachel, Kelly osv så var vi där sen tog jag och Rich pendeln och jag kom hem har ätit och så haha det var min dag, puss.

Singel, nu kör vi igen! :D

Nu är det dags att bli gamla Olivia igen haha, träffa killar varje dag, festa galet varje helg och leva livet.. NU KÖR VIIII SINGEL BROOOR

 


Fridamarias på instagram, följ mig snyggingar

Om ni följer mig på instagram så får ni se vad jag gör hela tiden, vart jag är osv. Bilder som inte läggs ut på bloggen eller facebook. Så varför inte följa mig? Fridamarias heter jag där, följ mig sötisar!

Dålig uppdatering från min sida


Bilden tagen för några sekunder sedan, iallafall så blev jag hemma idag för jag sov ingenting inatt. Matilda skulle sova här men så blev det inte, blir nog en hemma kväll idag iallafall. Sen får vi se. Iallafall så är Olivia i stan just nu därför bloggar hon inte, hon träffar alla jag saknar som mest :( Speciellt Alexander, men ska sluta deppa. Puss

Tjäna pengar på din blogg!


Om du vill tjäna pengar på din blogg så klicka på annonsen ↑ Bli medlem och ansök till Adsettings. Du blir godkänd direkt och lägg ut annonsen på din blogg, så enkelt är det.

Länkbyte

Klicka på bilderna för att komma till Haruns fina blogg, han är modell så han skriver mycket om mode och likande + att han är galet snäll & har humor. Så kolla in direkt genom att klicka på bilderna!

Idag är det fredag, tagga till


Godmorgon

Sitter och äter och fixar mig, har skitbråttom så skriver från skolan. Puss!

Vi sätter en gräns på länkbyten på söndag

Ni har tills på söndag på er att göra länkbyten med oss utan att vi frågar hur många läsare ni har, sedan så kommer vi endast göra länkbyte med dom som har 800 + nu vet ni det. Så passa på att göra länkbyten med oss nu ;)

Länkbyte

Klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg :)

Det blir skolaaaa imorgon

Går till skolan imorgon, orkar inte sitta hemma och bli deppig. Men nu ska jag sova eller iallafall stänga av datan så jag somnar ikväll, får se vad som händer imorgon. Förmodligen stan ett tag iallafall, men bloggar på morgonen. Puss

Brun utan sol är min bästavän

Nu har jag smörjt in mig med massa brun utan sol, nu ska jag bli brun igen. Och om jag är hemma imorgon ska jag försöka hinna ner till solariumet också, men tänkte bara säga det. Nu ska jag facebook nödra, bloggar sen!

Vissa flickor inser inte vad de är värda. Vissa killar inser inte vad de har.


Svar på en fråga

Svar: Eftersom vi startade bloggen igår så vet jag inte direkt, men vi hade 1042 igår och idag har vi hittills haft 690. Så det går ju bra för oss, right?

Min bästavän.


Dagens haff

Izabelle Alberti heter snyggingen! Hon är 14 år men fyller snart 15 alltså så är hon 97a. Hon bor i lidingö som är ca. 15 minuter från tc. Hennes intressen är att festa, blogga , umgås med kompisar osv och det är det som hennes fritid går åt till. Hon söker en kille som vet hur han behandlar en tjej & ser bra ut. Vill du haffa?
Adam Chernov Nilecrona heter han på bilden! Han är 95a, bor i stockholm. Är dj och har börjat göra egen musik, han spelade på senaste The Wave! Tjejen han söker ska ha bra personlighet, snäll, inte dryg. Vill du haffa?
Lägg till honom på facebook hääääääär!

Länkbyte

Kolla in dem här fina tjejernas blogg! Dem har en grymt snygg design och dem skriver om bra saker, så kolla in direkt genom att klicka på bilden!

/ olivia

Shoo, har sovit hela dagen det är därför jag inte har uppdaterat. Varken jag eller Frida vet hur vi vill göra med den hära bloggen så vi får se vad som händer! Sitter på min säng nu och ska kolla på film eller något sånt. Ska duscha sen försöka sova ganska tidigt för ska ju till skolan imorgon och efter skolan så jag träffa alla mina babys! Men nu ska jag fixa ögonbrynen, käääärlek

Bloggtips Kristin Lovisa

Tänkte tipsa er om en blogg som öppnades för ungefär en minut sedan, som ägs av mina fina kompis Kristin Lovisa, i hennes blogg kan du läsa om massa skönhet, massa tips, insperation & massa mer. Klicka här för att komma till bloggen

Svar på tal /olivia

Svar: Det kallas att sprida sin blogg, jag satte upp ett mål med den här bloggen och då ska vi ju nå det. Så genom att folk skriver om vår blogg på facebook är bara gulligt, för vi får läsare och då kommer vi närmare mitt mål. Puss



Svar: Lille du, på vilket sätt är jag en hora? Förklara det och skriv ditt namn. Matilda & Diddi är ju dem som säger sanningen. Haters make me famous.

Frida uppdaterar bloggen

Ligger i sängen med mobilen i ena handen, är inne på facebook & kollar bloggar, skönt liv. Väntar på att maten ska bli klar eftersom jag inte har ätit något idag, ååh ska köpa godis sen tror jag hihi. Kärlek till er läsare!

Godmorgon älsklingar

Hej älsklingar. Vaknade nyss därav den dåliga uppdateringen, dagens planer är att vara hemma för både jag & Olivia är sjuka, men blir skolan imorgon så jag kan träffa mina älsklingar efter! Men nu ska jag titta på film, vi hörs senare istället.

Länkbyten

Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar :)

/ olivia

Hey, sitter hos doktorn och väntar på att få komma in ska hämta en medicin sen ska jag hem och sova. Det är typ dagens planer. Jag kollade in kommentarerna och herregud skärp er brudar. Och tro mig jag vet att det är brudar för killar skulle aldrig ens tänka sig dom orden genom att se en blogg. Vad fuck hände med respekten? Visst så har både jag och Frida rykten men döm ingen av rykten. Varje kommentar vi får har en ip-adress så de är onödigt att ni ens kommenterar skit för vi kan anmäla er. Va lite glada istället, visa respekt. Skulle ni vilja få massa harkommentarer andra dagen ni bloggade? Jag tror helt ärligt inte det så skärp er, men kom ihåg haters make me famous. Och jag tror att det är de sista ni vill att jag ska bli men ja, upp till er bitches. Jag säger bara - visa respekt och behandla andra som du vill bli behandlad. Lite rörigt inlägg men hoppas att ni förstår vad jag menar!

 


/ olivia

"you lost me"

ÄLSKAR!

Första dagen och vi har redan den där statistiken, åh jag blir så glad när jag ser det! Klockan är liksom 2 och vi har redan haft över 400 läsare. Kärlek till er hjälp oss att sprida bloggen nu ♥

Rich Fox!

Kolla in Rich blogg! Han är fett snäll och är fett bra att snacka med och han sover aldrig så man kan alltid prata med han, han har även en blogg och killar med blogg är ju feeett nice! Klicka på bilden för att komma till hans blogg! + han är snygg brudar!

http://foxyy.blogg.se/ http://foxyy.blogg.se/ http://foxyy.blogg.se/

David Wolk

Den här killen är DJ, han har spelat på The Wave osv. Klicka på bilden för att komma till hans facebook-sida och gilla den!

sex and the city

Åh vi behöver 50 unika läsare till och då har vi 1000 unika, första dagen! Så ska fixa ihop 50 nya läsare på en halvtimme nu. Imorgon så ska jag till doktorn klockan 8 tror jag, sen ska jag hem och sova. Ska till skolan på fredag, får se hur länge jag orkar vara kvar... Ska iallafall till stan efter skolan på fredag och möta upp alla mina favoriter! Jaja ska fixa läsare nu sen kolla på SACT och ringa min pojkvän. Puss!

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Klicka på annonsen och bli medlem så tjänar du pengar supersnabbt, jag tjänade över 2000 på 3 dagar så prova du med! Jättenkel sida osv, alla förstår den :)

Godnatt babys

Är sjuk så tänkte titta på någon film eller någonting nu, vi hörs någon imorgon istället!

Fråga mig vad du vill så svarar jag på det i ett videoinlägg!

Kommer att svara på allt i ett videoinlägg på fredag, hade det här i min förra blogg också men hann aldrig svara så kommer att ta med dem frågorna med, det förra inlägget är hääär men skriv nya frågor här så svarar jag på allting! Beso


Länkbyten

Klicka på bilderna för att komma till dem här snygga tjejernas bloggar :)

Vi har haft bloggen i en halv timme & har redan haters, älskaa

- "Ser inte ens ut som dig"

- "asssså skojar duuu frida är du så avensjuk på att olivia har många läsare att du vill ha en blogg med henne så du får många läsare shit asså tagga långt!"
SVAR: haha älska att vi har haters redan efter en timme, och bara så att ni vet så gör ni oss kända :* haters make me famous. Iallafall, så NEJ jag vill inte ha en blogg med Olivia bara för att jag ska få många läsare? Utan för att det gick bra när vi hade en blogg förut och vi vill blogga tillsammans? HAhahahaha herregud, tagga från våran blogg :)


Olivia Alm, lägg det på minnet för du kommer att höra det igen.

Jag har tidigare bloggat på ooliivias.blogg.se som hade ganska många läsare per dag. Så nu hoppas jag och Frida på att vi får ännu mer här, det kommer vi såklart att få och det är därför vi bloggar tillsammans. Vi hade en blogg tillsammans förut och fick över 800 läsare på tre dagar men vi la ner den för olika skäl.

Iallafall, Olivia heter jag och är 15 år. Är född 1996 och går sista terminen i 9an alltså min sista termin i grundskolan och det är galet skönt! Bor i en förort till stockholm som heter upplands väsby men spenderar den mesta av min tid inne i city. På fritiden så är jag med mina underbara vänner & min pojkvän, festar, shoppar, är i stan och sånt där! Jag dansar dancehall två gånger i veckan på bluhill solna, världens bästa dansskola! ♥ Jag lever verkligen livet till 100%, nu ska jag göra 2012 till mitt år och ni vill väl vara med mig? Ni kommer få läsa om vardag, mode, skönhet, musik, dans, fest, events osv från min del här i bloggen!

Fortsätt att läsa, kommentera & sprid för även om ni älskar eller hatar så gör ni bara vår blogg större! Puss på er ;)



Presentation av frida

Frida Maria heter jag som ni kanske vet ;) Jag är 15 år alltså född 1996, jag bor med min mamma, låtsas pappa & två små bröder i en lägenhet i Upplands Väsby. Jag går i Vittra i Väsby & där går jag mitt sista år i grundskolan med Oliva.
På min fritid så spenderar jag den oftast med Olivia, eller är i stan, är med kompisar, shoppar & bloggar. Men den absolut mesta tiden går åt min data och min säng som jag alltid sover i, sen även min älskade vita iphone 4.
Jag är en typiskt Stockholms brud som lever sitt liv till 100 % som ni nog kommer märka på både mig och Olivia, vi gör ingenting utan att ha kul tillsammans. Vi festar & jag lever med motot " fucking kör bara, man lever bara en gång!

RSS 2.0